Yhdistyksen uutisia

Tämän vuoden tärkeät päivämäärät

Keliakialiitto viestitti tiedotteessaan, että Lautasella-messuja ei pidetä tänä keväänä, vaan ne siirtyvät vuodelle 2022 huhtikuun alkuun.

Lokakuussa 2021 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa I Love Me-messut. Messujen yhteyteen rakennetaan myös I Love Gluten free-osasto.

Sopeutumisvalmennuskursseja yhdistyksemme alueella

Yhdistyksemme alueella toimii kaksi kuntoutuslaitosta, Härmän Kuntokeskus Kauhavalla ja Kuntoutuskeskus Kivitippu Lappajärvellä. KELA järjestää tänä ja ensi vuonna soputusvalmennuskursseja kummassakin laitoksessa. Yhdistyksemme hallituksen edustaja on lupautunut tulemaan paikan päälle kertomaan keliakiayhdistysten toiminnasta maassamme ja muutenkin keskustelemaan sairaudesta, mikäki se sopii kurssin järjestäjälle.

Seuraa kurssien tarkempia ajankohtia Keliakialiiton sivuilta tai Keliakia-lehdestä. Härmän seudun yhteyshenkilönä näiden tapaamisten järjestämisessä on Erkki Kallio.